Jouw gezondheidsbooster

 

Maerdeau bevat de dagelijkse basis aan magnesium, zink, ijzer, jodium, mangaan en seleen. Dit zijn essentiële voedingsmineralen.

 

Het product draagt hierdoor bij aan een tal van wetenschappelijk bewezen gezondheidsvoordelen. Deze gezondheidsclaims zijn erkent door de EU commissie van voedselveiligheid (EFSA).

 

Scroll omlaag en ontdek!

# Immuunsysteem

 

Elke dag wordt jouw lichaam blootgesteld aan miljoenen bacteriën. Je zult echter niet snel ziek worden als jouw immuunsysteem goed werkt.

 

Zink en selenium hebben een positieve invloed op het immuunsysteem. Ze ondersteunen de afweer van het lichaam en bieden een goede weerstand. Daarnaast helpen deze voedingsmineralen lichaamscellen tegen externe invloeden te beschermen. Boost je immuunsysteem met Maerdeau!

 

In 1 liter Maerdeau zit 100% van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) aan seleen en 50% ADH aan zink.

# Sport

 

Zweten zorgt ervoor dat je lichaam vocht en essentiële voedingsmineralen verliest. Het is daarom belangrijk om goed gehydrateerd te blijven tijdens het sporten en het lichaam aan te vullen met de essentiële voedingsmineralen.

Na het sporten is een goed herstel van het lichaam belangrijk. Een optimale mineraalbalans is hiervoor essentieel. Maerdeau bevat o.a. de essentiële voedingsmineralen magnesium en zink.

 

Magnesium speelt een rol bij het behouden van soepele en sterke spieren. Daarnaast speelt dit mineraal in combinatie met zink een belangrijke rol bij het aanmaken van lichaamseigen eiwitten, die helpen bij het herstellen en opbouwen van spierweefsel.

 

In 1 liter Maerdeau zit 100% van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) aan magnesium en 50% ADH aan zink.

# Sterke botten

 

Vandaag de dag is osteoporose een van de meest voorkomende gezondheidsproblemen bij ouderen. Het  verlies van botmassa en structuur leidt ertoe dat een verhoogde kans bestaat op fracturen, botverlies en of blijvende invaliditeit.

 

Na het 40ste levensjaar daalt het niveau van progesteron en oestrogeen, wat botontkalking extra versnelt. Door op een jongere leeftijd de botten te versterken, kan botontkalking op latere leeftijd worden vertraagd/ voorkomen. Ook op hogere leeftijd kun je de balans van botontkalking nog steeds enigszins beïnvloeden.

 

Maerdeau bevat de voedingsmineralen magnesium, zink en mangaan die bijdragen bij het behoud van sterkte botten.

 

In 1 liter Maerdeau zit 100% van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) aan magnesium en 50% ADH aan zink en mangaan.

# Energie

 

Een drukke periode met veel stress, een verminderde weerstand, een onstabiel dag- en nachtritme: het heeft allemaal zijn weerslag op je lichaam, vaak met vermoeidheid als gevolg.

 

Maerdeau bevat de voedingsmineralen magnesium, jodium en mangaan die helpen bij het ondersteunen van de energieniveaus en de natuurlijke energie in het lichaam activeren. Daarnaast zorgen deze voedingsmineralen ervoor dat (voedings)stoffen in je lichaam kunnen worden omgezet in energie en dragen hierdoor bij aan de vermindering van vermoeidheid.

 

In 1 liter Maerdeau zit 100% van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) aan magnesium en jodium en 50% van de ADH aan mangaan.

# Ontwikkeling van kinderen

 

Lichamelijke gezondheid en de mentale ontwikkeling van kinderen zijn nauw met elkaar verbonden. Voor kinderen is het daarom erg belangrijk om voldoende voedingstoffen binnen te krijgen. Maerdeau zorgt, aanvullend op de dagelijkse voeding, voor een gezonde mineraalbalans en draagt het bij aan de ontwikkeling van het kind.

 

Maerdeau bevat de voedingsmineralen magnesium, zink en jodium, die bijdragen aan de concentratie, de ontwikkeling en het geheugen van het kind. Het voedingsmineraal magnesium draagt daarnaast bij aan de leerprestaties.

 

In 1 liter Maerdeau zit 100% van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) aan magnesium en jodium en 50% van de ADH aan mangaan.

# Ontspanning

 

Iedereen heeft wel eens stress. Je hebt het druk op het werk, slaapt slecht en kunt moeilijk tot rust komen. Voeding is één van de verschillende ondersteunende elementen die bijdraagt tot verlaging van stress- of burn-outklachten. Maerdeau vult de dagelijkse voeding aan met essentiële voedingsmineralen, die zorgen voor een goed werkend lichaam en geest.

 

Maerdeau bevat het voedingsmineraal zink, dat bijdraagt aan de normale weerstand tegen stress. Het helpt bij ontspanning tijdens gespannen situaties. Maerdeau bevat daarnaast magnesium. Dit voedingsmineraal draagt bij aan een mentale balans.

 

In 1 liter Maerdeau zit 100% van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) aan magnesium en 50% AHD aan zink.

# Schoonheid

 

Wist je dat voedingsmineralen voordelen hebben voor jouw uiterlijk? Maerdeau bevat voedingsmineralen die voordelen hebben voor haar, huid en tanden.

 

De voedingsmineralen zink en seleen in Maerdeau houden je haar sterk en glanzend. Seleen draagt daarnaast ​​bij aan een normale haargroei. Maerdeau bevat de voedingsmineralen zink en jodium, die helpen de huid van binnenuit te voeden en gezond te houden. Bij het aanmaken en onderhouden van sterke tanden speelt het voedingsmineraal magnesium een belangrijke rol.

 

In 1 liter Maerdeau zit 100% van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) aan seleen, jodium, magnesium en 50% van de ADH aan zink.

# Vruchtbaarheid

 

Gezonde en gevarieerde voeding is extra belangrijk als je zwanger wilt raken. Voedingsstoffen hebben meer invloed dan je misschien denkt.

 

Maerdeau bevat de voedingsmineralen zink en jodium, die de kans op het krijgen van een (gezonde) baby positief beïnvloeden.

 

In 1 liter Maerdeau zit 100% van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) aan jodium en 50% van de ADH aan zink.